Zo is wonen in de stad ooit bedoeld

Paradijs wordt een binnenstadsbuurt zoals je die bijna nergens meer in Nederland zult vinden. Je gaat wonen aan de voet van de illustere Eusebiustoren. Met de historische Waag, de Sabelspoort en het Duivelshuis als je directe buren. Maar het zijn vooral ook de vele nieuwe creatieve hotspots, soms gevestigd in prachtige oude gebouwen, die van Paradijs een geweldige buurt maken. Het nieuwe, prijswinnende Rozet bijvoorbeeld, als middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem.  Er komt aan de overkant van de Rozet een appartementencomplex met daaronder een grote supermarkt.  Hier kan je straks  je dagelijkse boodschappen  doen.

Of belevingswinkel Loft in de oude dansacademie in de Weverstraat. Maar ook om de hoek van Paradijs zul je je niet gauw vervelen. Kom lui hangen in een strandstoel op Rose’s Beach aan de Rijn, of ontmoet goede vrienden op het terras van Dudok op het kerkplein. En bezoek wekelijks de markt... zo is wonen in de stad ooit bedoeld. Het wordt weer werkelijkheid in Paradijs.  Er staat enorm veel te gebeuren de komende jaren, waardoor dit prachtige stukje Arnhem steeds meer elan krijgt.

Turfstraat
Uitzicht vanuit de Rozet
Winnaar van de NRP Gulden Feniks prijs 2015 – het  Bartókpark.  Dankzij de komst van het feestaardvarken kreeg het gebied de allure die het verdient.
Bibliotheek in de Rozet
De markt op zaterdag
De markt op zaterdag
Comming Soon
Comming soon
Trix en Reeshuis
Nieuw in buurt: Building026 in de voormalige bibliotheek in de Koningstraat (opening medio 2015)
Impressie appartementengebouw in de Kortestraat. Onder in het  komt een grote supermarkt.