Stadswoningen

3- of 4-laagse woningen

Fase 2 - Bouwnummers:        1, 2, 3, 6, 7, 8, 33, 34, 38, 39, 40

De Stadswoningen in Paradijs verrijzen aan de verkeersvrije binnenstraat van het plan. De woningen hebben aan de achterzijde een sfeervol dakterras met daaronder twee parkeerplaatsen. Kies uit een grote variëteit aan gevels en indelingen en maak van jouw stadswoning een uniek thuis.

Wonen in de stad in een woning die helemaal past bij wie jij bent; het kan in de Stadswoningen van Paradijs. Maak een keuze uit tal van verschillende typen met elk een eigen gevelaanzicht en deel in zoals jij wil. Wat de woningen gemeen hebben, is de enorme leefruimte en het zonnige dakterras met daaronder twee parkeerplaatsen. Twee hoekwoningen beschikken over een opvallende zijentree en bij een aantal bouwnummers kun je kiezen voor bijzondere extra’s zoals een bloemkozijn, een balkon of een dakkapel.

De vanaf-prijzen variëren van € 269.000,-  tot € 369.000,- v.o.n.

voordelen

 • Uiterst royale stadswoningen van minstens 134 m2
 • Aan de verkeersvrije binnenstraat
 • Bijzondere extra’s
 • Deel in zoals jij wil
 • Optioneel: videwoning
 • Optioneel: praktijkwoning

Aanbod Stadswoningen

 


Optioneel: Videwoning

Bouwnummers:        3, 38, 39 en 40

Onder de stadswoningen kunnen ook enkele Videwoningen komen. Zo zijn er in de tweede fase Videwoningen uitgewerkt voor kavel 3, 38 , 39 en 40. Opvallend aan deze woningen is de lichte vide, die vanaf de eerste verdieping een fraai zicht geeft op de woonkeuken op de begane grond. Maar misschien heb jij andere ideeën?

Net zoals de stadswoningen ligt de Videwoning aan de autovrije binnenstraat. Parkeren doe je aan de achterzijde van de woning op eigen terrein, onder het dakterras van je woning. De Videwoningen, sommige met erker, dagen uit om te spelen met je inrichting. Kies voor een riante woonkeuken op de begane grond en maak je woonkamer op de eerste verdieping. Maar ook het realiseren van een royale hobby-, speel- of werkruimte is uiteraard mogelijk. Drie slaapkamers en een badkamer op de derde woonlaag maken de woning helemaal compleet.

voordelen

 • Fraai zicht op de woonkeuken
 • Ruimtelijk en lichte woning 
 • Aan autovrije binnenstraat


Optioneel: Praktijkwoning

Wil je wonen en werken in hartje stad? Het kan de Praktijkwoningen die gebouwd worden in de tweede fase van Paradijs. De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een separate ingang en eigen sanitair. Op de drie verdiepingen erboven krijg je heel veel ruimte voor het echte stadse leven.

De Praktijkwoning biedt je een volledig zelfstandige bedrijfsruimte op de begane grond. Met een eigen ingang, sanitair en ruimte voor een pantry of kleine keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de royale woonkamer met open woonkeuken en op de derde en vierde woonlaag vind je maar liefst vijf slaapkamers. De Praktijkwoningen hebben een karakteristieke kap met dakkapel, een ruim dakterras met daaronder twee parkeerplaatsen en zijn gelegen aan de autovrije binnenstraat van Paradijs.

 

 

voordelen

 • Volledig zelfstandige bedrijfsruimte op de begane grond
 • Drie verdiepingen wonen 
 • Twee parkeerplaatsen
 • Aan de autovrije binnenstraat
Stadswoning met drie woonlagen, begane grond
Stadswoning met drie woonlagen, eerste verdieping
Stadswoning met drie woonlagen, tweede verdieping
Stadswoning met vide, begane grond
Stadswoning met vide, eerste verdieping
Stadswoning met vide, tweede verdieping
Stadswoning met vier woonlagen, begane grond
Stadswoning met vier woonlagen, eerste verdieping
Stadswoning met vier woonlagen, tweede verdieping
Stadswoning met vier woonlagen, derde verdieping