Jouw thuis in Paradijs

In Paradijs worden in twee fases 41 bijzondere woningen gebouwd, die allemaal net even anders zijn. Je hebt de keuze uit drie woningtypen met elk hun eigen karakteristieken en uitstraling. Maar hoe verschillend ze ook zijn, ze vallen allemaal op door hun hoge afwerkingsniveau, enorm veel leefruimte binnen en buiten, één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein en hun unieke ligging: in het hart van een creatieve binnenstad waar geen dag hetzelfde is.
 

9 Herenhuizen aan de Turfstraat

Wonen op de begane grond of je eigen bedrijf, winkel of atelier aan huis? Veel is mogelijk!

De negen Herenhuizen in Paradijs ademen elk een eigen sfeer. Ze zijn ruim en luxueus afgewerkt en geven de Turfstraat een compleet nieuw en eigentijds aanzien. De vierlaagse woningen kijken uit op het Kerkplein, hebben een diepe tuin met berging op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats.

Geen Herenhuis is gelijk in Paradijs. Elke gevel is anders, met een grote variantie aan indelingen, gevelstenen en dakvormen. Van binnen is elk Herenhuis zeer royaal van opzet met vier woonlagen, die vrij indeelbaar zijn. Wonen op de begane grond of juist op de eerste verdieping? Veel is mogelijk. Alle Herenhuizen hebben een tuin met berging, met uitzondering van bouwnummer 23. Deze zeer royale hoekwoning beschikt over een riant dakterras waar het heerlijk toeven is.

De vanaf-prijzen variëren van € 369.000,- tot € 469.000,- v.o.n.
 

Voordelen

 • Uitzicht over het Kerkplein
 • Woonoppervlakte circa 199 t/m 273 m2
 • Hoogwaardige afwerking
 • Alle woning beschikken over tuin met berging (bouwnummer 23 uitgezonderd)

Aanbod Herenhuizen

 

Gevelimpressie marktzijde (Noord)

3- en 4-laagse Stadswoningen

Fase 2  - Bouwnummers:        1,2,3,4,5,6,7,8,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41

De 19 Stadswoningen in Paradijs verrijzen aan de verkeersvrije binnenstraat van het plan. De woningen hebben aan de achterzijde een sfeervol dakterras met daaronder twee parkeerplaatsen. Kies uit een grote variëteit aan gevels en indelingen. Drie of toch vier verdiepingen? Maak van jouw stadswoning een uniek thuis. 

Wonen op de begane grond of je eigen bedrijf, winkel of atelier aan huis? Veel is mogelijk! Lees meer over de Stadswoningen

De vanaf-prijzen variëren van € 269.000,- tot € 369.000,- v.o.n.
 

Voordelen

 • Woonoppervlakte van ca. 134 tot 199 m2
 • 3 of 4 verdiepingen
 • Karakteristiek autovrij binnenstraatje

Aanbod Stadswoningen

Gevelimpressie marktzijde (Noord)

Notariswoningen

Bouwnummers:        14, 24

Ze zijn breed en volumineus, de twee Notariswoningen die worden gebouwd in Paradijs. Ze bevinden zich schuin tegenover elkaar, net om de hoek van de Turfstaart aan de autovrije binnenstraat. Beide hebben een stadstuin met berging en een eigen plaats.

De Notariswoningen dagen je uit om te spelen met de royale ruimte op de vier verdiepingen. De royale hal bevindt zich in het hart van de woning. Situeer de keuken met eetkamer op de begane grond en hou nog volop ruimte over voor een hobbykamer of een prachtige bibliotheek. De hele eerste verdieping wordt een schitterende woonkamer en een verdieping hoger bevinden zich drie ruime slaapkamers en een fraaie badkamer. De zolder onder het karakteristieke pannendak, bereikbaar via een vlizotrap, kan uitgevoerd worden als een volwaardige slaapetage met dakkapel.

Vanaf-prijzen € 319.000,-  en € 349.000,- v.o.n.

 

Voordelen

 • Slechts 2 Notariswoningen in het plan
 • Woonoppervlakte van ca. 152 en 163 m2

 • Stadstuin met berging
 • 1 parkeerplaats
 • Mogelijkheid voor extra slaapetage met dakkapel

Aanbod Notariswoningen